Açıklanan polaris topuklu bot Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından bacak binanıza ve boyunuza onat intihap yapmanız ideal olandır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Caba.

Derece : Elbette ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu nitelik fazlasıyla yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan saye alabilirsiniz.

Bilek kısmında mevzi alan asimetrik tasarım, modele müteharrik ve devim bilimi bir âlem kazandırır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından uyma edilerek dizayn edilen örnek, stilinize zenginlik tren.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Geçtiğimiz yıldan bu yana hangi bot favorilerden inmedi sanarak soracak olursanız, cevabımız yekta bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri üzere âlem tarafından giyildi ve bile çok sevildi!

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap eder. Hem spor hem de klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete intibak sağlayıcı Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif strüktürsı ile tabanğınızda sıklet yaratmadan konforlu bir gündüz geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş hile aralığına ehil markada her insana oranlı üzeri seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Türkiye’de veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, mualla topuk boyu ve tabanına malik olan bu modelleri, ekseriyetle kesik boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği müsavi olduğu ciğerin ağırlık, bacak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

üst ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir tasarruf olanakı sunar hem de güzel duyusal bir stil kazandırır.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür etkiı ile şekildeki kabil kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çizin.

Taba rengi ile asil bir kombin yaratmak isterseniz siyahı kullanmalkaloriız. Taba nitelik ayakkabı kombinleri dâhilin;

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı taba topuklu çizme bir modeldir. Spor tarzına muvafık olan bu modellerin topukları ekseri sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde yer alır.

Report this wiki page